1* AJAX WEBINAR

ONDERBOUW

  9 november 2022
   19:30-21:00
    Online 
   37,50 
Ajax heeft een rijke historie in het ontwikkelen van talent. Een herkenbare filosofie om talent tot bloei te brengen ligt hieraan ten grondslag.

Op 9 november 2022 organiseren wij een webinar over de Onderbouw. Het webinar is een van de 14 opleidingsbijeenkomsten uit de 1* Ajax Opleiding. Wil je liever de gehele 1* Ajax Opleiding volgen, klik dan hier voor meer informatie. Let op: de inschrijving voor de gehele opleiding sluit op zondag 18 september 2022. 

Onderbouw

De Onderbouw is de eerste stap binnen de jeugdopleiding van Ajax en bestaat uit de teams O8 t/m O12. Ajax heeft in de Onderbouw de professionele voorwaarden gecreëerd voor de maximale ontwikkeling van talentvolle voetballers. In de Onderbouw maken de spelers vanaf dag één kennis met alle facetten van het totale voetbal, met de technische ontwikkeling als prioriteit. Door te spelen op verschillende ondergronden zoals straat, zaal, kunst- en natuurgras en het aanpassen van ruimtes en aantallen worden spelers in de Onderbouw continu uitgedaagd zich te ontwikkelen en aan te passen aan alle omstandigheden. 

Inschrijven voor het webinar is mogelijk tot en met zondag 6 november 2022.

Onze docenten

Roy Lagendijk

Ajax Expert Jeugdopleiding O8-O18

Bart Logchies

Hoofddocent
Ajax Coaching Academy

Details

  • Datum: 9 november 2022
  • Tijd: 19:30 - 21:00 uur
  • Locatie: online
  • Niveau: 1* - introductie
  • Voor wie: alle geïnteresseerden
  • Gesproken taal: Nederlands

Prijs

€37,50 inclusief BTW

Bij aankoop van deze opleiding ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden