1* AJAX WEBINAR

MEDISCH/PERFORMANCE

  30 november 2022
   19:30-21:00
    Online 
   37,50 
Ajax heeft een rijke historie in het ontwikkelen van talent. Een herkenbare filosofie om talent tot bloei te brengen ligt hieraan ten grondslag.

Op 30 november 2022 organiseren wij een webinar over Medisch/Performance. Het webinar is een van de 14 opleidingsbijeenkomsten uit de 1* Ajax Opleiding. Wil je liever de gehele 1* Ajax Opleiding volgen, klik dan hier voor meer informatie. Let op: de inschrijving voor de gehele opleiding sluit op zondag 18 september 2022. 

Medisch/Performance

De afdeling Medisch/Performance heeft als doel de individuele speler optimaal te laten ​ontwikkelen en presteren door de speler optimaal ​te begeleiden op fysiek en mentaal gebied. Da​t doen we aan de medische zijde door preventieve programma's om blessures te voorkomen en de blessures die ontstaan zo goed mogelijk te diagnosticeren en te behandelen. ​Aan de performance kant zorgen we voor de ontwikkeling in kracht, snelheid, kwaliteit van bewegen, wendbaarheid, conditie en het fundament. De afdeling zorgt ervoor dat de fysieke gesteldheid van de speler geen belemmering, ​maar een wapen is bij het halen van topprestaties op korte en lange termijn ​in het voetbal. ​Samen met de technische staf werken we aan het ontwikkelen van de mentale vaardigheden van de spelers. 

Inschrijven voor het webinar is mogelijk tot en met zondag 27 november 2022.

Onze docenten

Bastiaan Bruning

Coördinator Medisch/Performance Ajax Jeugdopleiding

Bart Logchies

Hoofddocent
Ajax Coaching Academy

Details

  • Datum: 30 november 2022
  • Tijd: 19:30 - 21:00 uur
  • Locatie: online
  • Niveau: 1* - introductie
  • Voor wie: alle geïnteresseerden
  • Gesproken taal: Nederlands

Prijs

€37,50 inclusief BTW

Bij aankoop van deze opleiding ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden