1* AJAX WEBINAR

AJAX VERENIGING/AJAX  FOUNDATION

 19 oktober 2022
   19:30-21:00
    Online 
   37,50 
Ajax heeft een rijke historie in het ontwikkelen van talent. Een herkenbare filosofie om talent tot bloei te brengen ligt hieraan ten grondslag.

Op 19 oktober 2022 organiseren wij een webinar over de Ajax Vereniging & Ajax Foundation. Het webinar is een van de 14 opleidingsbijeenkomsten uit de 1* Ajax Opleiding. Wil je liever de gehele 1* Ajax Opleiding volgen, klik dan hier voor meer informatie. Let op: de inschrijving voor de gehele opleiding sluit op zondag 18 september 2022. 

Ajax Vereniging/Ajax Foundation

Ajax is een club van leden en een beursgenoteerd bedrijf, waarbij de Vereniging Ajax grootaandeelhouder is. De vereniging vormt het kloppend hart van de club.

De Ajax Foundation levert namens de club een maatschappelijke bijdrage en kansen door gebruik te maken van de kracht van sport, voetbal en Ajax. Vrijwilligers en medewerkers krijgen de kans om de club beter te leren kennen en leren de vertaling maken naar de 'Ajacied als persoon'. 

In deze opleidingsbijeenkomst, wordt kennis gedeeld over zowel de Ajax Vereniging als de Ajax Foundation, omdat dit een breed inzicht geeft in de kern van de organisatie en structuur van AFC Ajax. 

Inschrijven voor het webinar is mogelijk tot en met zondag 16 oktober 2022.

Onze docenten

 Jeannette Jongejans

Directeur Ajax Foundation  

Bart Logchies

Hoofddocent
Ajax Coaching Academy

Details

  • Datum: 19 oktober 2022
  • Tijd: 19:30 - 21:00 uur
  • Locatie: online
  • Niveau: 1* - introductie
  • Voor wie: alle geïnteresseerden
  • Gesproken taal: Nederlands

Prijs

€37,50 inclusief BTW

Bij aankoop van deze opleiding ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden