Write your awesome label here.

Onze partnerclubs

Wij geven talent een kans om te bloeien en streven er altijd naar de beste te zijn. We werken samen met clubs over de hele wereld die onze waarden herkennen en delen, om precies dat te doen. Op maat gemaakte programma's aanbieden. Afhankelijk van de specifieke behoeften van de club. 

Nederlandse partner clubs

Wij geven talent een kans om te bloeien en streven er altijd naar de beste te zijn. We werken samen met clubs over de hele wereld die onze waarden herkennen en delen, om precies dat te doen. Op maat gemaakte programma's aanbieden. Afhankelijk van de specifieke behoeften van de club. We delen onze filosofie en onze expertise, geïmplementeerd door onze Ajax-medewerkers. Zij beoordelen op locatie en bieden feedback van hoge kwaliteit, evenals praktisch advies.

Nederlandse partner clubs

Consultancy partnership

Diverse Ajax professionals bezoeken de partnerclub enkele keren per jaar. Daarnaast bezoekt de partnerclub tevens onze jeugdopleiding een keer per jaar. Gedurende dit consultancy project, focussen we ons op diverse aspecten vanuit onze jeugdopleiding om de kwaliteit bij de jeugdopleiding van de partnerclub te verhogen.Diverse Ajax professionals bezoeken de partnerclub enkele keren per jaar. Daarnaast bezoekt de partnerclub tevens onze jeugdopleiding een keer per jaar. Gedurende dit consultancy project, focussen we ons op diverse aspecten vanuit onze jeugdopleiding om de kwaliteit bij de jeugdopleiding van de partnerclub te verhogen.

Academy partnership

Naast het consultancy partnership, bieden wij met het academy partnership tevens een nog intensievere samenwerking aan. Dit houdt een full time consultancy program in waarbij Ajax-medewerkers wonen en werken op locatie om de kwaliteit bij de jeugdopleiding van de partnerclub te verhogen. De medewerkers van Ajax implementeren de Ajax-opleidingsfilosofie in samenwerking met de lokale staf.naast het consultancy partnership, bieden wij met het academy partnership tevens een nog intensievere samenwerking aan. Dit houdt een full time consultancy program in waarbij Ajax-medewerkers wonen en werken op locatie om de kwaliteit bij de jeugdopleiding van de partnerclub te verhogen. De medewerkers van Ajax implementeren de Ajax-opleidingsfilosofie in samenwerking met de lokale staf.